Bon vent i barca nova!

Ha estat un camí llarg, prop de quatre anys i mig. Simplement, buscava una plataforma que em permetés publicar tot allò que, d’altra manera, hagués quedat oblidat en una llibreta en algun racó de la meva habitació. 200 articles no és una gran fita, però em va sorprendre veure-ho a les estadístiques perquè, potser, internament pensava que abandonaria molt abans. No ha estat així i aquest bloc ha anat omplint-se, poc a poc, d’experiències i alguns pensaments. Malauradament, les últims mesos també ha anat omplint-se d’spam en forma de comentaris, els quals m’obliguen a entrar periòdicament a fer neteja. No crec que sigui l’únic afectat, ja que a vegades costa trobar un article nou a la pàgina principal, amagat entre anuncis de botes, jaquetes o qualsevol tipus de material "de rebaixes".

[@more@]

És per tots aquests motius que, farà un mes, vaig decidir que havia arribat el moment de canviar de "casa". O de "barca", per seguir navegant. Vaig començar la mudança i, poc a poc, he anat copiant els articles més recents. Amb temps i paciència, segurament acabaré de moure la resta. Són els desavantatges que no funcioni la importació automàtica amb la plataforma de bloc.cat. Amb WordPress, si algun dia decideixo canviar una altra vegada, serà tot més fàcil, inclús si el canvi és a una pàgina pròpia.

Ahir em vaig mudar al meu nou apartament a South Yarra, així que vaig pensar que també havia arribat el moment de fer pública la mudança virtual. A partir d’ara, si algú vol seguir llegint els meus relats i les meves divagacions, ho podrà fer a:

 
 
 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.