Avui, descans

Decidit! Avui, descans. Crec que m’ho mereixo i, a més, el necessito. No ha estat una setmana fàcil i, a més, ja porto una bona quantitat de quilòmetres a les cames, corrent gairebé sempre sota la pluja. Suficient, fins dilluns vinent.

[@more@]

La setmana va començar amb la notícia sorpresa que el propietari de l’habitació on estic allotjat aquests mesos havia decidit avançar el seu vol de tornada. No va ser gaire agradable assabentar-me cinc dies abans de la seva tornada, quan ja tenia pagat el lloguer de tot el mes. Vaig passar, en un moment, de la tranquil·litat de tenir tot arreglat a estar buscant desesperadament algun lloc on quedar-m’hi la setmana vinent. Al final, ha quedat tot solucionat amb una mica de couchsurfing i bona voluntat, però la notícia em va deixar una mica desanimat.

Aquesta falta d’ànims es va reflectir en la meva feina, que no ha estat gaire productiva aquesta setmana. He aconseguit alguns avanços importants, però segurament no al ritme esperat. Com a mínim, al ritme que a mi m’agradaria. Tampoc corrent portava el ritme habitual. Més lent, pesat, seguint automatismes, sense pensar què estava fent. Ahir vaig patir força quan vaig sortir a córrer al matí: el trànsit, la gent, el vent… Tot em feia nosa! Però el principal problema va ser veure que no podia pujar al ritme de la manera que esperava fer-ho. Volia sortir el dimecres, però una multiconferència em va mantenir a la facultat fins passades les vuit de la tarda. Vaig decidir sortir el dijous al matí per compensar, però sense gaire èxit.

Avui no. Avui aniré a la ciutat a fer un tomb. Després aniré a casa, soparé tranquil·lament i aniré a dormir d’hora. Demà he quedat a les set del matí per anar a l’aigua. Diumenge també. Sé que si surto avui a córrer ho faré per obligació i ho pagaré durant tot el cap de setmana. Ara per ara, prefereixo gaudir de dos dies de surf i desconnectar una mica abans de mudar-me al sofà de la casa el diumenge a la nit.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.