Tancant temes

Han estat uns dies agitats, sempre amb coses a fer o en què pensar. Cada cop més m’estic acostumant a la vida aquí, ara que hi puc dedicar més temps a gaudir-ne. Fins fa un parell de setmanes, alguns temes de la feina em tenien massa ocupat, amb el cap més a Barcelona que no pas a Melbourne en molts moments.

[@more@]

Poc a poc, tot ha anat quedant enrere i ara tinc més temps per mi. He pogut tornar a fer surf o sortir amb els amics, ja sigui amb els amics o a prendre una cervesa o dues. Estic tornant a gaudir de la vida a Austràlia, del plaer de saber i sentir que estic lluny de tot. Encara que un diari en català segueixi sent la pàgina d’inici del meu navegador no hi dedico ni la meitat de temps que al principi de la meva estada. Amb prou feines llegeixo els titulars, cansat que siguin sempre els mateixos ja sigui estiu o hivern. És un procés que sempre costa, però que és necessari. Oblidar temporalment, però mai del tot, el que he deixat a l’altra banda del món per poder centrar-me en tot el que tinc aquí. Sabia que necessitaria un temps per fer-ho i em feia por que els dos mesos i mig que estaré per aquí no fossin suficients. L’altra vegada vaig necessitar molt més.

Aquests últims dies em tenia bastant capficat una última cosa que calia solucionar: l’allotjament per les últimes dues setmanes que estaré a la ciutat. Normalment, aquí la gent es mou d’una setmana per l’altra, però jo no estic gaire acostumat a aquest concepte. De totes maneres, trobar un lloc per només dues setmanes és complicat i així m’ho han fet veure les respostes que he rebut. Al final, he optat per fer cas a la meva idea original i he decidit pagar una mica més a canvi de tenir un apartament per mi sol, a prop de la ciutat. La diferència de preu és molt petita i la llista d’avantatges, llarga. L’únic inconvenient és que tindré un accés a internet molt limitat, però això és un mal endèmic en aquest país. Mirant-ho d’una altra manera, així tindré l’excusa perfecta per poder fer altres coses per les que mai trobo temps.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.