Ball de vols

Aquest matí havia encetat una entrada amb un tema completament diferent. Avui era un d’aquells dies que m’havia llevat amb ganes d’escriure. De fet, una de les primeres coses que he fet en arribar a la feina ha estat obrir el meu editor de text i esbossar quatre idees. Ja les desenvoluparia a la nit, pensava.

[@more@]

Tot ha canviat a primera hora de la tarda, però. La conferència d’Itàlia on havia de fer una xerrada ha estat cancel·lada a l’últim moment. L’empresa que la patrocinava ha decidit que no era rentable i s’ha tirat enrere. El problema és tot el temps que havia dedicat per poder assistir-hi. Havia avançat el vol de tornada deu dies i havia comprat dos bitllets més, que al final s’havien convertit en quatre en plantejar-ho com les vacances que aquest any no tindré. Suposo que recuperaré tots els diners, però tampoc em preocupa excessivament.

Una mica desanimat, he decidit aprofitar una oferta i comprar un altre bitllet. Com a mínim, aprofitaré alguns dies a Florència i Pisa, tot i que ara mateix no en sigui gaire conscient o no em vingui de gust.

Com a mínim, un sopar amb uns vells amics ha millorat una mica el dia. Més encara quan, després de sopar, hem anat a un bar cool de la ciutat on he pogut degustar una Moritz ben fresca.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.