En unes hores…

En unes hores el meu avió estarà enlairant-se de l’aeroport de Barcelona i, amb ell, tots els meus dubtes i les meves pors. No és una sensació nova, sinó més aviat recurrent. Sempre apareix quan em toca emprendre un viatge amb una durada més o menys llarga. Aquest cop, però, l’estic sentint de manera molt més acusada.

[@more@]

Recordo la meva estada anterior a Austràlia com una de les millors experiències de la meva vida. Seran molt diferents les coses, ara? Probablement no, però no puc evitar tenir un cert neguit. Possiblement, allò que més em fa dubtar aquesta vegada no és la situació que trobaré allà, sinó la que deixo aquí, encara que sigui temporalment. Les circumstàncies dels dos viatges són molt diferents. Això no vol dir que no tingui ganes d’anar-hi, més després de tot el que he lluitat per tornar-hi, sinó que tinc dubtes de si és el moment adequat. Segurament, aquest tipus de moments idonis no acaben d’existir. Potser no val la pena que hi doni tantes voltes, però no puc evitar-ho. Suposo que fer-me a la idea és només una qüestió de temps.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: En unes hores…

  1. Xavier diu:

    Bon viatge, company! Que la Força t’acompanyi fins a l’altra punta del món i que la sang no se’t pugi massa al cap!

    Una abraçada,

    Xavier

Els comentaris estan tancats.