Desconnexions

Feia dies que només mirava la pantalla negra del programa que em permet administrar remotament el servidor de càlcul. Els seus vuit processadors van començar a treure fum abans de les vacances de Nadal, fins ahir que van proporcionar els últims resultats que necessitàvem.

[@more@]

Després d’algunes comprovacions, podem afirmar que l’espera ha valgut la pena: hem trobat la millor solució coneguda per un problema que només havia estat resolt una vegada prèviament. Un d’aquells resultats que permeten avalar l’article que tot just estem preparant. Ara canviaré, durant uns dies, la pantalla negra del client SSH pel temut full en blanc de Word. Mentrestant, les poques estones de temps lliure, intentaré dedicar-les a l’aigua i a la neu, com he fet els dos últims caps de setmana. Sort d’aquests moments que em permeten desconnectar quasi completament…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Desconnexions

  1. Xavier diu:

    Enhorabona! Com a mínim la feina va sortint, i qui dia passa any empeny. Igual no compensa no poder marxar fora, però és alguna cosa. La vida no és gaire fàcil quan penja del fil d’una beca, però tampoc ho és a fora.

    Records!

Els comentaris estan tancats.